Foto: majuska81
Tento recept som našla na internetovej stránke,kde si mamičky menia recepty,oblečko a podobne.Je to veľmi jednoduchý recept,ale zato veľmi chutný,vhodný ako ľahká večera, v Zobraziť celý popisTento recept som našla na internetovej stránke,kde si mamičky menia recepty,oblečko a podobne.Je to veľmi jednoduchý recept,ale zato veľmi chutný,vhodný ako ľahká večera, v mojom prípade obedík. Takže veľká vďaka istej pani Martine zo spomínanej stránky,aby nedošlo nedajbože k plagiátorstvu :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Olej z tuniaka zlejeme priamo do panvice.
- 2
Dáme zovrieť vodu a uvaríme špagety, v mojom prípade to boli dlhé hrubé rezance (tagliatelle).
- 3
V miske si zmiešame tuniaka,vajíčko,petržlen a vytvarujeme guličky,ktoré vyváľame v strúhanke.Následne ich vypražíme na panvici. V kastróliku si zohrejeme paradajkovú omáčku,ja som pridala aj postrúhaný strúčik cesnaku. Na teplý tanier si naložíme porciu špagiet(alebo iných cestovín),prelejeme teplou omáčkou,pridáme guličky a celé posýpeme strúhaným parmezánom a píniovými orieškamí (ja som ich nahradila tekvicovo-slnečnicovým mixom-lacnejšia verzia:) Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu