Priprava tejto omacky je neuveritelne rychla a vysledok naozaj stoji za to :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rozmrazime spenatovy pretlak. Kedze mrazeny spenatovy pretlak obsahuje vela vody, snazime sa este pred pouzitim odstranit co najviac vody. (Ak nestihame pretlak rozmrazit dopredu, mozeme rovno na panvici :)Pretlak si dame zohrievat do hlbsej panvice a pridame syr v crievku, aby sa nam rozpustil. (Ak nestihame pretlak rozmrazit dopredu, mozeme rovno na panvici :)
- 2
Ked je syr rozpusteny, ochutime spenat solou a korenim a pridame celu kyslu smotanu. Premiesame, este dochutime a nechame zovriet.
- 3
Do odstavenej omacky pretlacime strucik cesnaku, ale uz nevarime. Omackou zalejeme uvarene tagliatelle, posypeme nastruhanym syrom a mozme jest. Dobru chut :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu