Tagliatelle so špenátovou omáčkou

januska85 - bez fotkyjanuska85, 16. mája 2011

Priprava tejto omacky je neuveritelne rychla a vysledok naozaj stoji za to :)

4
porcie
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks mrazeny
1 ks
1 ks
1 strúčik
 korenie
 na strúhanie




Postup

  1. 1

    Rozmrazime spenatovy pretlak. Kedze mrazeny spenatovy pretlak obsahuje vela vody, snazime sa este pred pouzitim odstranit co najviac vody. (Ak nestihame pretlak rozmrazit dopredu, mozeme rovno na panvici :)Pretlak si dame zohrievat do hlbsej panvice a pridame syr v crievku, aby sa nam rozpustil. (Ak nestihame pretlak rozmrazit dopredu, mozeme rovno na panvici :)

  2. 2

    Ked je syr rozpusteny, ochutime spenat solou a korenim a pridame celu kyslu smotanu. Premiesame, este dochutime a nechame zovriet.

  3. 3

    Do odstavenej omacky pretlacime strucik cesnaku, ale uz nevarime. Omackou zalejeme uvarene tagliatelle, posypeme nastruhanym syrom a mozme jest. Dobru chut :)

Diskusia k receptu

mamatata2
Tento recept sa mi veľmi páči a čoskoro vyskúšam. Ukladám do KK medzi Bleskovky. Ďakujem.
cchikung
Aj ja robievam tento recept,ale so sladkou šlahačkovou smotanou.Je to fantastické.Vyskúšam aj s kyslou smotanou,tú mám doma častejšie.Takto zjedia špenát aj tí čo ho nemajú radi.
januska85
veru, uz som par ludi "naucila" na spenat prave vdaka tomuto receptu :)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia