Tagliatelle so špenátovou omáčkou

Autor receptu: januska85

Priprava tejto omacky je neuveritelne rychla a vysledok naozaj stoji za to :)

4
porcie
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Rozmrazime spenatovy pretlak. Kedze mrazeny spenatovy pretlak obsahuje vela vody, snazime sa este pred pouzitim odstranit co najviac vody. (Ak nestihame pretlak rozmrazit dopredu, mozeme rovno na panvici :)Pretlak si dame zohrievat do hlbsej panvice a pridame syr v crievku, aby sa nam rozpustil. (Ak nestihame pretlak rozmrazit dopredu, mozeme rovno na panvici :)
  2. Ked je syr rozpusteny, ochutime spenat solou a korenim a pridame celu kyslu smotanu. Premiesame, este dochutime a nechame zovriet.
  3. Do odstavenej omacky pretlacime strucik cesnaku, ale uz nevarime. Omackou zalejeme uvarene tagliatelle, posypeme nastruhanym syrom a mozme jest. Dobru chut :)