Tagliatelle so špenátovou omáčkou
Autor receptu: januska85
Priprava tejto omacky je neuveritelne rychla a vysledok naozaj stoji za to :)
4 porcie |
30 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Rozmrazime spenatovy pretlak. Kedze mrazeny spenatovy pretlak obsahuje vela vody, snazime sa este pred pouzitim odstranit co najviac vody. (Ak nestihame pretlak rozmrazit dopredu, mozeme rovno na panvici :)Pretlak si dame zohrievat do hlbsej panvice a pridame syr v crievku, aby sa nam rozpustil. (Ak nestihame pretlak rozmrazit dopredu, mozeme rovno na panvici :)
- Ked je syr rozpusteny, ochutime spenat solou a korenim a pridame celu kyslu smotanu. Premiesame, este dochutime a nechame zovriet.
- Do odstavenej omacky pretlacime strucik cesnaku, ale uz nevarime. Omackou zalejeme uvarene tagliatelle, posypeme nastruhanym syrom a mozme jest. Dobru chut :)