Tagliatelle s bryndzou a kuracími prsiami
Foto: foorick
Veľmi jednoduchý recept na cestoviny s bryndzou a kuracími prsami.
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia narežeme na stredne veľké plátky, osolíme a okoreníme podľa chuti. Opekáme na oleji na panvici z oboch strán do zlatista. Kým sa opeká mäso, dáme do osolenej a vriacej vody variť tagliatelle (alebo inú obľúbenú cestovinu).
- 2
Do malého hrnca dáme spražiť nakrájanú slaninu. Pridáme smotanu a bryndzu. Osolíme a okoreníme podľa chuti. Na miernom plameni za občasného premiešania necháme roztopiť bryndzu.
- 3
Keď máme cestoviny uvarené, zmiešame ich s bryndzovou omáčkou a môžeme servírovať. Mäso položíme na cestoviny. Môžeme posypať dobrým údeným syrom a bazalkou.
- 4
Hotovo. Chutný a jednoduchý obed máte pripravený do polhodinky.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu