Tagliatelle s bryndzou a kuracími prsiami

foorick - bez fotkyfoorick, 5. septembra 2021
Tagliatelle s bryndzou a kuracími prsiami
Foto: foorick

Veľmi jednoduchý recept na cestoviny s bryndzou a kuracími prsami.

30 minút
príprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia narežeme na stredne veľké plátky, osolíme a okoreníme podľa chuti. Opekáme na oleji na panvici z oboch strán do zlatista. Kým sa opeká mäso, dáme do osolenej a vriacej vody variť tagliatelle (alebo inú obľúbenú cestovinu).

  2. 2

    Do malého hrnca dáme spražiť nakrájanú slaninu. Pridáme smotanu a bryndzu. Osolíme a okoreníme podľa chuti. Na miernom plameni za občasného premiešania necháme roztopiť bryndzu.

  3. 3

    Keď máme cestoviny uvarené, zmiešame ich s bryndzovou omáčkou a môžeme servírovať. Mäso položíme na cestoviny. Môžeme posypať dobrým údeným syrom a bazalkou.

  4. 4

    Hotovo. Chutný a jednoduchý obed máte pripravený do polhodinky.

Diskusia k receptu