Foto: receptyodveron
BEZ LEPKU a MLIEKA. Namiesto vajíčok môžete použiť 3 lyžice pomletých ľanových semienok rozmiešaných s 9 lyžicami vody.
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
V jednej miske zmiešame sypké suroviny a v druhej miske tie tekuté. Ak používame vajíčka, môžeme bielka oddeliť a vyšľahať na sneh pre zväčšenie objemu cesta. Potom ku tekutej zmesi primiešame tú sypkú, cesto vylejeme na menší plech vyložený papierom na pečenie, navrch poukladáme ovocie a pečieme približne 25 minút na 180 stupňov. Dobrú chuť!
Veľmi ma poteší vidieť Vaše verzie a hodnotenia výslednej chuti :)
Výborný koláč. Aj keď je bez kepku je ľahký a jemný. Vďaka za recept.
Dovolili sme si Vašu fotografiu otočiť, aby bol na koláčik krajší pohľad :)