Syrové pagáčiky

redakcia - fotkaredakcia, 8. júla 2009
Syrové pagáčiky

Suroviny

150 g
150 g
125 g
100 g
125 g
15 g
1 ks
1 ks
1 g




Postup

  1. 1

    Všetyk suroviny spracujeme na cesto a necháme odležať v chlade.

  2. 2

    Potom ho vyvaľkáme na hrúbku asi 2 cm. Okrúhlou formičkou vykrajujeme pagáčiky a poukladáme ich na vymastený plech.

  3. 3

    Potrieme rozšľahaným žĺtkom a posypeme strúhaným syrom (prípadne sezamo, ľanovými semiačkami alebo rascou). Pečieme vo vyhriatej rúre.

Diskusia k receptu

Vymazať
jannykat
Zdravím. strúhaný eidam je len na posyp alebo tých 100g je do cesta? Ďakujem :)
Veľmi chutne vyzerajúci recept :) určite vyskúšam
1x danila




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia