Syr so zeleninou a smotanou

redakcia - fotkaredakcia, 5. júla 2009

Suroviny

600 g
100 g
300 ml
1 strúčik
1 viazanička
1 viazanička
2 ks
2 ks
3 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Syr pokrájame na hrubšie plátky, obalíme ich v múke a z oboch strán krátko opečieme na oleji, nie príliš horúcom.

  2. 2

    Uhorku, cibuľu, paradajky a všetky papriky nakrájame na väčšie kúsky, zľahka osolíme a opražíme na rozpálenom oleji.

  3. 3

    Smotanu dobre vymiešame, osolíme, okoreníme, ochutíme prelisovaným cesnakom a nadrobno posekaným kôprom a petržlenovou vňaťou.

  4. 4

    Na opražený syr dáme zeleninu a polejeme ochutenou smotanou

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia