Foto: miloss2
Tieto mleté rezne ma naučila moja svokra,sú dobré za studena,aj teplé.
10
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové mäso si zomelieme,ja som použil slabinu.Doporučujem použiť mastnejšie mäso,bôčik,slabina,pliecko,alebo kombinovať medzi sebou.
-
2
Pridáme nastrúhaný syr,mlieko a soľ.Dobre premiešame a uložíme do druhého dňa do chladničky.
-
3
Na druhý deň vytvarujeme rezne.
-
4
Obalíme v trojobale,potom znova do vajca a vysmažíme.Po vysmažení dávam ešte napariť na 1 hodinu.
Ja som to robil ako fašírky k jednej akcii .Seniory si to pochvalovali.
Tvoje jedlo vyzerá úhladnejšie v podobe reznov.Vďaka za tip v budúcnosti budem aplikovať určite.+Ď+++KK
realizáciu "zdedených" !!!
.."Po vysmažení dávam ešte napariť na 1 hodinu".... nie je to chyba?
Ked SU vysmazene a parit CELU hodinu?
tiez som este takto mlete rezne nerobila a skusit by som skusila...