Foto: miminka011
Konecne som sa dostala k tvarohu... a tak ma napadlo urobit tuto dobrotku.
40 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Najprv som upiekla biskit. Moj prvy z tmajej muky. Neslo to tak lahko ako z bielej muky, ale chutovo to dopadlo dobre. Nechame vychladnut. Na biskit si nanesieme dzem a tvaroh ochuteny cukrom (ak treba tak tvaroh zrejmine mliekom aby sa dal rozotriet). Rozlozime ovocie.
-
2
Podla navodu si pripravime zelatinu. Ja som pouzila vodu z kompotu ako zaklad. Nechame vychladnut. (Zo zacatku to vyzera hodne riedko.)
-
3
Ked je zelatina tuhsia prenesieme ju na kolac a nechame vychladnut. Kolacik je to lahky a sviezi, pokial ho moc nedozdobime. (My sme to trosku prehnali :))
Diskusia k receptu