Foto: danculka
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do hrnca dáme asi 1 1/2 l vody a všetky ingred.,ako cukor,ocot,soľ, a koreniny a prevaríme/má to byť,tak silne sladko kyslé/,do prevareného nálevu ešte horúceho vložíme morčacie prsia a koreňovú zeleninu,a necháme cez noc,ráno dáme variť, tak ako je...
-
2
Uvaríme do mäkka...
-
3
Uvarené mäsko vyberieme a pokrájame na porcie,vývar precedíme a povyberáme koreniny hlavne bobkový list/je nepríjemný rozmixovaný/.
-
4
Zeleninu s troškou vývaru rozmixujeme a vlejeme aj smotanu a ešte pár krát premixujeme a vlejeme do hrnca a prevaríme.Mäsko vložíme do omáčky a podávame s knedľou.Recept je varený bez tuku a múky...
-
5
Dobrú chuť!
Diskusia k receptu