Foto: alextv
Šveči - bravčové mäso na kari, ani neviem odkiaľ pochádza ale u nás v Trebišove je dosť populárne asi od 90. rokov. Dnes Zobraziť celý popisŠveči - bravčové mäso na kari, ani neviem odkiaľ pochádza ale u nás v Trebišove je dosť populárne asi od 90. rokov. Dnes som si na švejči spomenul pri príležitosti 18. výročia svadby a prekvapil som moju milovanú manželku!
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové stehno nakrájame na rezance.
-
2
Zmiešame olivový olej, kari korenie, čierne korenie, soľ.
-
3
Pridáme sójovú omáčku. Pomiešame.
-
4
Pridáme bravčové rezance a necháme 1 hodinu odležať.
-
5
Nakrájame zeleninu, vyprážame hranolky.
-
6
Vyprážame bravčové rezance.
-
7
Až sú bravčové rezance hotové (cca 15 minút vyprážame) servírujeme. Dobrú chuť.
en.wikipedia.org/wiki/Chop_suey...