Šveči - bravčové mäso na karí

Autor receptu: alextv

Šveči - bravčové mäso na kari, ani neviem odkiaľ pochádza ale u nás v Trebišove je dosť populárne asi od 90. rokov. Dnes som si na švejči spomenul pri príležitosti 18. výročia svadby a prekvapil som moju milovanú manželku!

4
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Bravčové stehno nakrájame na rezance.
  2. Zmiešame olivový olej, kari korenie, čierne korenie, soľ.
  3. Pridáme sójovú omáčku. Pomiešame.
  4. Pridáme bravčové rezance a necháme 1 hodinu odležať.
  5. Nakrájame zeleninu, vyprážame hranolky.
  6. Vyprážame bravčové rezance.
  7. Až sú bravčové rezance hotové (cca 15 minút vyprážame) servírujeme. Dobrú chuť.