Šveči - bravčové mäso na karí
Autor receptu: alextv
Šveči - bravčové mäso na kari, ani neviem odkiaľ pochádza ale u nás v Trebišove je dosť
populárne asi od 90. rokov. Dnes som si na švejči spomenul pri príležitosti 18. výročia
svadby a prekvapil som moju milovanú manželku!
4 porcie |
30 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Bravčové stehno nakrájame na rezance.
- Zmiešame olivový olej, kari korenie, čierne korenie, soľ.
- Pridáme sójovú omáčku. Pomiešame.
- Pridáme bravčové rezance a necháme 1 hodinu odležať.
- Nakrájame zeleninu, vyprážame hranolky.
- Vyprážame bravčové rezance.
- Až sú bravčové rezance hotové (cca 15 minút vyprážame) servírujeme. Dobrú chuť.