Šunkovo–syrová podkova s hubami

redakcia - fotkaredakcia, 31. decembra 2009 13:36
Ďalšie recepty »

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Lístkové cesto rozvaľkáme ako na závin. Údené mäso nadrobno rozsekáme, pridáme nakrájané, v mlieku rozmočené rožky, nahrubo nastrúhaný syr, na kocky posekané varené vajcia a premiešame s 1 surovým vajcom. Placku cesta potrieme horčicou, rozotrieme na ňu pripravenú zmes, posypeme hubami a petržlenovou vňaťou.

  2. 2

    Stočíme a na vodou postriekaný plech uložíme závin do tvaru podkovy. Potrieme druhým vajcom a pečieme vo vyhriatej rúre dozlata.

  3. 3

    Podávať môžeme teplé aj studené.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist