Šunkovo–syrová podkova s hubami

redakcia - fotkaredakcia, 31. decembra 2009

Suroviny

250 g
300 g
0,5 kg
2 ks
3 ks
2 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Lístkové cesto rozvaľkáme ako na závin. Údené mäso nadrobno rozsekáme, pridáme nakrájané, v mlieku rozmočené rožky, nahrubo nastrúhaný syr, na kocky posekané varené vajcia a premiešame s 1 surovým vajcom. Placku cesta potrieme horčicou, rozotrieme na ňu pripravenú zmes, posypeme hubami a petržlenovou vňaťou.

  2. 2

    Stočíme a na vodou postriekaný plech uložíme závin do tvaru podkovy. Potrieme druhým vajcom a pečieme vo vyhriatej rúre dozlata.

  3. 3

    Podávať môžeme teplé aj studené.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: