10
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 4 ks |
|
| 200 g |
|
| 320 g |
|
| 1/2 ks |
|
| 100 ml |
|
| 100 ml |
|
| PLNKA1: | |
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 l |
|
|
|
|
| PLNKA2: | |
| 800 g, pochúť. |
|
| 1 ks |
|
| 2 ks, tyčinka- veľká |
|
| na vymazanie plechu |
|
| 2-3 PL, na vysypanie plechu |
|
Postup
-
1
Podľa návodu na obale uvarte oba pudinky a nechajte ich vychladnúť.
- 2
žľtky vymiešame s cukrom do biela. múku zmiešame s práškom do pečiva a postupne pridávajte ku žľtkovej zmesy. Nakoniec vlejte olej a mlieko a potom vmiešajte dotuha ušľahaný snech z bielkou.
- 3
Cesto prelejte do vymazaného a hrubou múkou vysypaného plechu.Na surové cesto dajte oba pudinky, striedavo raz čokol. a raz vanilk. pudink, lyžičkou. Dáme piecť. Na vychladnutý koláč , dávame zmes ušľahanej smotany -do ktorej sme vmiešali kys.smotanu.Zasypeme nahrubo nastrúhanými margotkami. Podávajte vychladnuté!!!
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu