Štvorposchodové rezy

smejkoo - fotkasmejkoo, 12. januára 2011
Štvorposchodové  rezy
Foto: smejkoo
10
porcií
35 minút
príprava
20-30 minút
na 180 °C

Suroviny

Cesto:
4 ks
200 g
320 g
1/2 ks
100 ml
100 ml
PLNKA1:
1 ks
1 ks
1 l
PLNKA2:
800 g, pochúť.
1 ks
2 ks, tyčinka- veľká
 na vymazanie plechu
2-3 PL, na vysypanie plechu




Postup

  1. 1

    Podľa návodu na obale uvarte oba pudinky a nechajte ich vychladnúť.

  2. 2

    žľtky vymiešame s cukrom do biela. múku zmiešame s práškom do pečiva a postupne pridávajte ku žľtkovej zmesy. Nakoniec vlejte olej a mlieko a potom vmiešajte dotuha ušľahaný snech z bielkou.

  3. 3

    Cesto prelejte do vymazaného a hrubou múkou vysypaného plechu.Na surové cesto dajte oba pudinky, striedavo raz čokol. a raz vanilk. pudink, lyžičkou. Dáme piecť. Na vychladnutý koláč , dávame zmes ušľahanej smotany -do ktorej sme vmiešali kys.smotanu.Zasypeme nahrubo nastrúhanými margotkami. Podávajte vychladnuté!!!

Diskusia k receptu

sovka62
Robievam v leta, vychladený, na tanier rovno z chladničky je lepší a osviežujúcejší ako zmrzlina.
hubarka35
fakt sa zblaznim z vašich receptov-aj tento je určite vynikajuci-mnam,až sa mi slinky zbiehaju...
moli
Toľko receptov čo poznám a tento medzi ne nepatrí.Vyzerá aj podla zloženia že je to chuťovka.Ukladám a už sa naň teším.
remcula
Vypadá to skvěle, ale 4 patra bych určitě nezvládla! :-))
smejkoo
Torticka zákusok je na klasický plech. Vyšlo toho neúrekom, ale ako to tam napísať!!! :-)))
marienka44
@Smejkoo ,kolko cukru do pudingov? Akej znacky su pudingy, aby som zakusok mohla spravit? 250 ml slahac. smotany zmiesat az s 800 g kyslej smotany? Margotka je mala cokoladka, ak sa nemylim. :-)
smejkoo
@marienka44 , do každého pudinku som dala 3PL kryšt.cukru. ZN.Dr.Oetker a čo sa týka šľahačky keď som ju vyšľahala potom som do toho zapracovala smotany.
beata1
aj ja robievam tento kolačik,ale davam jahodovy puding...
orchidea
robievam, dávam kakaový alebo jahodový puding, výborný svieži koláčik
45katka1
Tento kolac robievam aj ja..ale puding davam trocha inak..Ked vylejem cesto na plech...tak lyzicou davam striedavo do radov oba pudingy....roznych farieb...v malych rozostupoch...Po upeceni davam tak isto vyslahanu smotanu spojenu s kyslou smotanou. Ale ked by ste mali obavy ci sa vam klasicka slahacka vyslaha...tak ja v lete praktizujem,ze kyslu smotanu davam do vyslahanej praskovej smotany..je to tiez super a hlavne v lete mate istotu,ze nic sa nebude topit. Inak v reze je ten kolac potom nadherny,ked sa strieda zlte cesto, s cokolacovym a jahodovym pudingom....a na vrchu slahacka a cokoladka...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia