Studený cestovinový šalát
Foto: peterkub
Počas teplých letných dní dobre padne zjesť aj niečo chladné - osviežujúce. Cestoviny mám rád skoro na každý spôsob a bez tohto šalátu Zobraziť celý popisPočas teplých letných dní dobre padne zjesť aj niečo chladné - osviežujúce. Cestoviny mám rád skoro na každý spôsob a bez tohto šalátu si už leto neviem ani predstaviť. Je vhodný ako príloha ku pečenej hydine.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme vo vode, do ktorej sme pridali soľ a olej. Cestoviny precedíme, opláchneme a necháme vychladnúť.
-
2
Uhorky ošúpeme a spolu s ostatnými surovinami nakrájame na drobné kocky. Všetko spolu zmiešame a pridáme tatársku omáčku (množstvo podľa chuti).
- 3
Všetko dobre premiešame a dáme do chladničky vychladnúť. Prajem dobrú chuť.
Tiež cestovinový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu