Tento recept sa v našej rodine pripravuje len raz do roka a to na veľkú noc, recept pochádza od našej nebohej babky, odkiaľ ho Zobraziť celý popisTento recept sa v našej rodine pripravuje len raz do roka a to na veľkú noc, recept pochádza od našej nebohej babky, odkiaľ ho mala ona .....Veľmi mi chuti a dúfam,že bude aj vnúčencom a aj Vám
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Mäso v celku dáme uvariť do vody pridáme soľ, nové korenie,bobkový list.
- 2
Keď je mäso uvarené do mäkka vyberieme ho a necháme vychladnúť,do vody z mäsa namočíme rožky a necháme úplne vpiť vodu do rožkov a tiež necháme vychladnúť.Namočené rožky roztlačíme rukou,mäso nakrájame na malé kocky a pridáme do roztlačených rožkov.
- 3
Do tejto zmesi pridáme vajcia soľ a petržlenovú vňať. Zmes vylejeme na plech a dáme upiecť do vyhriatej rúry.Pečieme pri 180 °C cca 30-40 min. Dobrú chuť.15-20
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Len z bielkov vyslaham sneh a po opatrnom vmiesani je vysledok taky "nadychany". Ked som sa ako decko pytal, ze kde je to kura, tak mi povedali: Šak sa stracilo, nyee? :-)
www.marpes.info/marpes-info/marpes_info_2/recepty_maso-...