Steaky z bravčovej panenky s letným šalátom
Autor receptu: hitmanius
Dostal som na niečo dobré chuť a skončilo to takto... :)
30 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Do mixéra pridáme olivový olej, soľ, korenie, plnotučnú horčicu a umytú petržlenovú vňať. Mixujeme pokiaľ sa to cele nespojí a nevytvori sa nám hustá marináda.
- Bravčovú panenku si umyjeme, prípadne odblaníme a nakrájame na väčšie kúsky. Tieto kúsky dáme do pripravenej marinády a necháme v chladničke odstáť aspoň 24 hodín.
- Šalát lollo rosso si umyjeme, podobne aj uhorky a paradajky. Nakrájame všetko na menšie kúsky a spolu premiešame v miske. Pridáme soľ, korenie, olivový olej a balzamikový ocot podľa chuti. Necháme odstáť v chladničke.
- Kúsky marinovanej bravčovej panenky grilujeme najlepšie na grilovacej panvici z každej strany pár minút. Každý podľa chuti. Ja to mam rád medium. :)