Šťavnaté rezne

vk453 - bez fotkyvk453, 28. marca 2011

Tento recept mám od mojej susedky, ona ho našla v nejakom časopise. Je výborný a zatiaľ všetkým chutil.

Suroviny

1 kg
7 ks
100 g
2 PL
 podľa chuti
 malé
 na vyprážanie




Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na tenké rezance. Ostatné suroviny spolu zmiešame a do zmesi dáme mäso. Premiešame, necháme odležať , najlepšie cez noc. Na panvicu si dáme olej a do horúceho naberačkou kladieme kôpky, ktoré roztiahneme na placku a vyprážame z oboch strán. Podávame so zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu

ursula4
takýto podobný recept som pridala aj ja pod názvom kuracie placky s lečom.Robievam ich ,sú výborné.
abend
Tak tomuto vôbec nerozumiem, @vlk453 raz máš tento recept uverejnený pod názvom chlpaté rezne, druhýkrát ten istý recept ako šťavnaté rezne. Prečo?!
bozulka
@abend , nieje to ten istý recept,prečítaj poriadne,má iba rovnakú prípravu.
evanaaa
Tie recepty sa trochu líšia - v jednou je dominantou lečo, v druhom žampiňóny. Vlk nie, ale Vk...
tetuska
jeden recept bez šampiňónov mám pod názvom pekingské placky - aj ho pripravujem, ten druhý s hubami robila minule kolegyňa, tvrdila, že je výborný...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia