Šťavnaté mleté rezne

mia2404 - fotkamia2404, 10. januára 2012
Šťavnaté mleté rezne
Foto: mia2404

Suroviny

500g
200g
100ml
1ks
na obalovanie:
2ks
na podliatie:
2pl
2pl
2pl
2ks
1PL
300ml




Postup

  1. 1

    Mleté mäso osolíme, okoreníme ,pridáme ml. č. papriku, syr, mlieko, vajíčko a dobre premiešame. Tvarujeme ploché rezne a obalíme najprv strúhanke a potom vo vajíčku. Rezne vyprážame na horúcom oleji z oboch strán. Preložíme na pekáč a podlejeme pripravenou šťavou a pečieme asi 25 min.na 200 stup. Podávame podliate šťavou a príloha zemiakové pyré

  2. 2

    šťava: rozpustené maslo zmiešame s olejom, horčicou, vegetou a horúcou vodou

Diskusia k receptu

aroooo
ukladám a vyskúšam,chutí mi fašírka, kde je pridané mlieko a toto sa mi celé pozdáva
sneica
fasirka a zemiakove pyre....jednoducho uzasneeee...


ursula4
výborné.Mne to trochu pripomína obrátené rezne ale aj tieto mleté sú fajn.Môžem len doporučiť.
mia2404
ursula4: v podstate sú to ozaj ako obrátané rezne len z mletého mäsa :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia