Štajerské Bandnudeln s tekvicovou omáčkou
Andrej Bruna
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 27. marca 2011
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 27. marca 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu orestujeme do zlatista, zalejeme bielym vínom, zredukujeme (necháme varom zmenšiť objem), pridáme nakrájanú tekvicu a udusíme. V prípade potreby podlejeme počas dusenia vodou.
- 2
Pridáme smotanu, mlieko, prevaríme a rozmixujeme. Ak treba, trochu zahustíme. Uvarené rezance prelejeme hotovou omáčkou, tekvicovým olejom a posypeme opraženými jadierkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu