Srnčie ragú s gnochii

Autor receptu: mracik9

Je to dobrota ktorú máme veľmi radi,tak sa chcem s Vami podeliť o gurmánsky zážitok.

Postup

  1. Mäso očistíme,odblaníme a pokrájame na hrubšie rezance.Na oleji si opečieme cibuľu do ružova, pridáme mäso,keď zbelie zalejeme to paradajkovým pretlakom a okoreníme.Varíme kým nie je mäso skoro hotové.
  2. Divinu najradšej varím v tlakovom hrnci.Pred koncom pridám zeleninu nechám povariť ešte asi takých 15 minút.Ja nezahusťujem ničím,to väčšie množstvo cibule a zeleniny tam urobí perfektnú šťavičku.
  3. Tak a ideme na gnocchi.Uvarené a postrúhane zemiaky spojíme z vajíčkom,soľou a múkou na nelepivé cesto s ktorého urobíme šúľance,ktoré pritlačíme vidličkou ,aby na nich zostali pásiky.Zavárame do vriacej osolenej vody,po ochladení zalejeme topeným maslom,aby sa nám nezlepili dokopy.Prajem dobrú chuť.