Špikovaná krkovička
Radovan Žigray
šéfkuchár hotel&Privilege v Košiciach, 29. decembra 2013
šéfkuchár hotel&Privilege v Košiciach, 29. decembra 2013
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nadrežeme pozdĺž ako knihu, do každého zárezu striedavo vložíme šunku, slaninu, syr a rozmarín tak, aby stopka trčala von.
- 2
Pevne zviažeme, osolíme a okoreníme a pečieme asi 25 minút.
- 3
Po upečení povyťahujeme rozmarín a odstránime šnúrku. Nakrájame a servírujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu