Foto: Matus113
Ľahké a chutné jedlo, vhodné vtedy, keď máte "plné zuby" mäsa :-)
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Do trošky mlieka si dáme udusiť listový zmrazený špenát. Posolíme a okoreníme.
- 2
Do vriacej osolenej vody dáme variť Lasagne podľa návodu na obale (naše sme varili cca 10 min).
- 3
Nakrájame si cibuľku a šampiňóny. Cibuľku osmažíme do zlatista a pridáme šampiňóny - osolíme a okoreníme. Udusíme. Vymastíme si maslom zapekaciu misu a naspodok dáme plátky masla. Položíme na ne plátky lasagní a naložíme udusený špenát, šampiňóny a nastrúhaný syr. Položíme ďalšiu vrstvu lasagní. Navrch dáme poslednú vrstvu lasagní. Na ňu dáme plátky masla a posypeme parmezánom. Zalejeme smotanou na šľahanie.
- 4
Dáme zapiecť do vopred vyhriatej trúby na 180 stupňov. Zapekáme min. 30 min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
My obmieňame rôznu zeleninu. Mňam!
takto to má vyzerať. lasagne sa rozhodne nevaria.