Špenátové krokety

Erika Matonoková
Prešov, 16. novembra 2009
Špenátové krokety
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks
1 balíček
2 ks
30 g
1 ks
100 g




Postup

  1. 1

    Do uvareného špenátu pridáme rožky, uvarené nasekané huby, korenie a cibuľu.

  2. 2

    Všetko speníme na masti a pridáme vajcia a strúhanku. Masa musí byť hustá.

  3. 3

    Z tejto hmoty formujeme valčeky, ktoré obalíme vo vajci a múke a vyprážame dozlata.

Diskusia k receptu

milanp
Zdá sa, že je to veľmi zdravé a jedenoduché jedlo. Určite ho zaradím do svojej zbierky receptov a spolu s manželkou ho odskúšame.
alena45
Už dávnejšie sa chystám niečo také spraviť, ale vždy to skončí zemiakovými kroketami, špenátom a volským okom. Takto to ľúbim asi najviac.
A tie krokety s čím jedávaš ?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia