vegetariánska pochuťka
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Umyté a odkvapkané špenátové listy nakrájajte na malé kúsky. V hrnci roztopte ghí / prečistené maslo / alebo olej a krátko na ňom osmažte práškové korenie. Potom pridajte nakrájaný špenát s 3 polievkovými lyžicami vody. Prikryte a jemne varte, dokým špenát nezmäkne, asi 10 minút. Potom vmiešajte smotanu a kúsky syra. Pridajte soľ a cukor, dobre zamiešajte a pri tej istej teplote pokračujte vo varení ešte asi 5 minút. Paneer sak podávajte ako hlavné jedlo s ryžou alebo horkými čapatmi , poprípade s obidvoma.
- 2
Ghí- je roztopené a popražené maslo
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu