Foto: maykalovecraft
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Listy medvedieho cesnaku umyjeme pod tečúcou vodou, potom ich pridáme do mixéru. Pridáme olej, soľ, korenie, horčicu a rozmixujeme na kašu. V prípade potreby, ak je pesto príliš husté pridáme ďalšiu lyžičku olivového oleja. Na koniec pridáme citrónovú šťavu.
- 2
Najlepšie pesto, je však podávané s čerstvo uvarenými špagetami a niekoľkými nakrájanými uvarenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@ostriez Uz je na neho asi neskoro, ale mozno sa mylim. Ja som nazbieral haldy pred 2-3 tyzdnami. Myslim ale, ze sa da aj kupit a mozes si ho zasadit doma.