Špargľovo–cuketové špagety
Szabolcs Szulcsányi
šéfkuchár hotela Leonor v Kolárove, 27. apríla 2010
šéfkuchár hotela Leonor v Kolárove, 27. apríla 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Cukety a špargle nakrájame na kocky, olivy nakrájame na kolieska. Na olivovom oleji pečieme, pridáme korenie a smotanu a privedieme do varu.
- 2
Špagety v osolenej vriacej vode varíme asi 5–6 minút a potom precedíme. Pri servírovaní na špagety priložíme pripravenú masu a posypeme parmezánom. Ozdobíme bazalkou.
- 3
NÁŠ TIP: Túto chutnú omáčku možno podávať aj s inými druhmi cestovín. Najlepšie, hoci nepochybne prácnejšie, je pripraviť si ich doma čerstvé. Výsledok je však veľmi chutnou odmenou za námahu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu