Špargľové pyré so slaninkou a strateným vajíčkom fotorecept
Radovan Minárik
kuchár hotela Grand v Trenčíne, 16. januára 2015
kuchár hotela Grand v Trenčíne, 16. januára 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na kocky a opečieme ju na troche masla. Pridáme víno, korenie a zeleninový vývar. Varíme 10 minút.
- 2
Potom pridáme nakrájanú špargľu, smotanu a necháme vrieť päť minút. Dôkladne premiešame a precedíme cez sitko, aby sa oddelili zvyšky šupky zo špargle.
- 3
Plátky slaniny opečieme, pripravíme stratené vajíčko a dekorujeme na tanieri.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu