Špargľové pyré so slaninkou a strateným vajíčkom fotorecept
			   Radovan Minárik
kuchár hotela Grand v Trenčíne, 16. januára 2015
		   
		   kuchár hotela Grand v Trenčíne, 16. januára 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Cibuľu nakrájame na kocky a opečieme ju na troche masla. Pridáme víno, korenie a zeleninový vývar. Varíme 10 minút. 
  
- 2
Potom pridáme nakrájanú špargľu, smotanu a necháme vrieť päť minút. Dôkladne premiešame a precedíme cez sitko, aby sa oddelili zvyšky šupky zo špargle. 
  
- 3
Plátky slaniny opečieme, pripravíme stratené vajíčko a dekorujeme na tanieri. 
  
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu