Vždy som sa špargli vyhýbala, lebo som nevedela ako na ňu. Vďaka tomuto receptu si na nej pochutím nielen ja, ale aj moji chlapi :-).
porcie
príprava
na 200 °C
Suroviny
1 balenie |
|
1 balenie |
|
200 g |
|
3 lyžice |
|
1 ks |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Trúbu zohrejeme na 200 stupňov. Oschnuté konce zo špargle odkrojíme a povaríme ju cca 2 minúty v osolenej vode, zlejeme a necháme odkvapkať.
-
2
Cesto rozvaľkáme a vykrajujeme z neho obdĺžniky dlhé asi 15 cm.
-
3
Zmiešame bryndzu s nastrúhaným syrom a nakrájanou klobásou, nanesieme asi lyžicu zmesi na každý obdĺžnik a rozotrieme. Po obvode necháme voľný okraj asi 1,5 cm široký.
-
4
Na zmes poukladáme špargľu. Potrieme olejom a pečieme 20-25 minút dozlata. Posypeme hoblinkami syra. Necháme chvíľku ochladnúť a podávame.
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu