Špargľa zelená v omelete

ches - fotkaches, 13. apríla 2010
Špargľa zelená v omelete
Foto: ches

Pokial som nepoznala sparglu tak som nevedela aka je to zelenina. Teraz viem , ze sa pestuje aj na slovensku, lebo ju najdem aj Zobraziť celý popisPokial som nepoznala sparglu tak som nevedela aka je to zelenina. Teraz viem , ze sa pestuje aj na slovensku, lebo ju najdem aj na pulte vo schweiz. A odvtedy ju pouzivam ,samozrejme ked je cenovo lacna. Prepacte my , ze nemam mäkcene a dlzne, môj stroj to nema.

4
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Cesto:
300 ml
3 ks
100 gr
1/2 PL
1/4 KL
1 zväzok
500 gr
100 ml
50  ml
150 ml
par
podla chuti
podla chuti




Postup

  1. 1

    Mlieko , vajicka vyslahame a pridame muku,sol a zamiesame ako na palacinky cesto. Asi 30 min nechame odstat a medzi tym si pripravyme sparglu. Konec spargle odrezeme. 1/3 spargle osupeme a nakrajame 3-4 cm kusky. Na panvici zeleninovy vyvar/alebo bujon/, biele vino a safran nite alebo prasok, nechame zovriet a pridame spargel kusky a 15 minut pomaly nechame varit. Ked mame spargel podla nasej chuti dost mäkku ,pridame smotanu a so solou a korenim dochutime. Este 5min.nechame spolu povarit.

  2. 2

    Na teflonovu panvicu alebo palacinkovu dame troska oleja nie moc rozpaleny. Z cesticka urobime 4-6 palaciniek. Ked mame upecene vsetky palacinky tak rozdelime sparglovu plnku na palacinky a prelozime ich. napr:vid. obrazok-Foto. Hned teple servirujeme. Prajem Vam Dobru chut. Mne chutilo.

  3. 3

    Podavame Biele vino -znacka ta ista ako do varenia.

Diskusia k receptu

sjuz
môžu sa na Varechu pridávať fotky obrázkov?
redakcia
Nie vždy je fotka pridaná pri recepte hneď, používatelia fotku pridajú niekedy až dodatočne. Samozrejme že by sa nemali pridávať fotky obrázkov.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia