Toto jedlo varieva moj bývalý, poskytol mi recept. Keď varí, vždy mi ponúkne a ja som ochutnala a zachutilo mi.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks |
|
|
|
|
|
|
|
1 ks |
|
350 g |
|
100 g |
|
2 strúčiky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kurča umyjeme, nakrájame na porcie, zbavíme ich malých kostí, posolíme, obalíme v mletej červenej paprike a zo všetkých strán opečieme na oleji.
- 2
Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, paradajky a šampiňony nakrájané na štvrťky, pretlačený cesnak, thymian, oregano, čierne korenie, kajanské korenie, prikyjeme a mierne podlejeme horúcou vodou. Dusíme domäkka.
- 3
Kurča podávame posypané petržlenovou vňaťou. Podávame s chlebíkom a zeleninovým šalátom.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu