2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špargľu umyjeme, spodnú tretinu olúpeme a stonky nakrájame na 4 cm kusy. Šalotku najemno nasekáme. Do varu privedieme dostatočné množstvo vody, osolíme ju a špagety v nej uvaríme.
- 2
V hrnci zohrejeme maslo a šalotky na ňom podusíme do sklovita. Pridáme špargľu a krátko spolu podusíme. Prilejeme vývar a vmiešame mascarpone. Pozvoľna varíme ešte 10 minút, osolíme a okoreníme.
- 3
Špagety scedíme, necháme na site odkvapkať a premiešame s omáčkou. Žeruchu opláchneme, lístočky odtrhneme, primiešame ku špagetám a ozdobíme nimi jedlo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu