Špagety so šampiňónmi, kešu a medvedím cesnakom

elixir - fotkaelixir, 28. marca 2014
Špagety so šampiňónmi, kešu a medvedím cesnakom
Foto: elixir

Rýchle, trošku pikantné jedlo.

2
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

10 ks
4 PL
16 lístkov
4 ks (biela časť)
4 PL
0,5 ČL
2-3 PL
150-200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Dáme variť špagety. Na panvici rozohrejeme dve lyžice oleja a oprážame na ňom cibuľku, ktorú sme nakrájali na kolieska. Po minúte pridáme aj kešu s feferónovou pastou a šampiňónmi ošúpanými a pokrájanými na štvrtinky. Všetko osolíme a oprážame za občasného premiešavania.

  2. 2

    Keď šampiňóny zmäknú a mierne zhnednú (5-6 minút), pridáme trochu vody z cestovín, parmezán, kto chce aj trochu oleja, odstavíme z plameňa a premiešame.

  3. 3

    Do panvice pridáme uvarené cestoviny, umytý a na drobnejšie nakrájaný medvedí cesnak, všetko poriadne premiešame. Na záver posypeme podrveným farebným korením a podávame.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
super, to akoby si pre mna varila :-), len miesto pasty by som dala normalnu chilli
skvele! sa mi to velmi paci, kesu, sampinony, brumcesnak, .. vsetko, co mame radi, jednoduche chute, a pekne servirovanie @elixir :)