Špagety so šampiňónmi, kešu a medvedím cesnakom
	        Autor receptu: elixir
	         
	        
	        Rýchle, trošku pikantné jedlo.
| 
 2porcie
 | 
 5 minútpríprava
 | 
 10 minúttepelná úprava
 | 
Postup
- Dáme variť špagety. Na panvici rozohrejeme dve lyžice oleja a oprážame na ňom cibuľku, ktorú sme nakrájali na kolieska. Po minúte pridáme aj kešu s feferónovou pastou a šampiňónmi ošúpanými a pokrájanými na štvrtinky. Všetko osolíme a oprážame za občasného premiešavania.
- Keď šampiňóny zmäknú a mierne zhnednú (5-6 minút), pridáme trochu vody z cestovín, parmezán, kto chce aj trochu oleja, odstavíme z plameňa a premiešame.
- Do panvice pridáme uvarené cestoviny, umytý a na drobnejšie nakrájaný medvedí cesnak, všetko poriadne premiešame. Na záver posypeme podrveným farebným korením a podávame.