Foto: limetka6
Dobrota, ktorú máte hotovú raz dva :) .
Postup
-
1
Nakrojíme si rajčinky (do krížika) dáme do vriacej vody a necháme ich tam 2-3 minútky spariť. Potom ich olúpeme a pokrájame na kocky. Šalotku nasekáme najemno.
- 2
Šalotku speníme na olivovom oleji až kým zosklovatie, pridáme nakrájané rajčinky, krátko restujeme a vypneme platňu. Lučinu vmiešame do rajčiat a šalotky. Zmes okoreníme tymianom a dosolíme podľa chuti.
- 3
Podávame s cestovinami a môžme ozdobiť čerstvými rajčinkami a jarnou cibuľkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu