Foto: barbora7
Predstavujem Vám rýchly, ľahký a jednoduchý recept
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do väčšieho hrnca si dáme variť vodu na špagety. Dáme cca 1 liter vody na 1 balík špagiet, kľudne sa dá dať menej špagiet čiže aj menej vody.
- 2
Cibuľu si nakrájame na drobno, potom si do panvice dáme olej a nakrájanú cibuľu. Tú orestujeme do zlatista. Ďalej si nakrájame párky na kolieska, ktoré tiež pridáme k cibuli.
- 3
Túto zmes zalejeme kečupom a pridáme soľ, koreniny(napr.: vegeta, tekuté ochucovadlo-maggi, bazalku, čili, korenie na špagety). Všetko spolu dobre premiešame a necháme prikryté. Necháme to podusiť asi 10-15 minút, potom omáčku môžeme odstaviť.
- 4
Keď nám už voda zovrela dáme do nej nalámané alebo celé špagety, osolíme ich a pridáme trošku oleja a necháme ich variť asi 10-11 minút, alebo pokiaľ nezmeknú. Potom ich scedíme a môžeme servirovať aj s omáčkou. Na vrch môžeme ešte nastrúhať syr. Podávame teplé s dobrým nápojom. DOBRÚ CHUŤ !!!
- 2
Ja stale premyslam, co tam chyba, cim to vylepsit... a ano, bambino je to prave, co tento pokrm posunie do inej dimenzie
Ovsem zarazeni tohoto "pokrmu" do receptu italske kuchyne mi pripada opravdu komicke az demencialni.
@marta23 , ved nam bud prikladom. Ukaz, ako to treba a
pridaj aj ty nejaky svoj recept. Nech sa poucime.
ze sa ti recept paci je tvoj nazor,tak isto ini vyjadrili nazor ze sa im ten experiment nepaci.kritika sem patri a oni na tvoju odpoved sa mozu.....
ľudia tu zverejňujú recepty, nepíšu literárne diela...