Špagety s kuracím mäsom a smotanovými paradajkami
Tento receptík robievam už poriadne dlho a patrí k mojim najobľúbenejším. Vyskúšajte! Určite si tieto špagetky zamilujete :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špagety uvaríme podľa návodu. Po uvarení prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať.
- 2
Kuracie prsia a slaninu nakrájame na menšie kúsky. Na panvici s troškou oleja krátko osmažíme slaninku, až nám slaninka zavonia, môžeme pridať kuracie prsia. Osolíme, okoreníme a smažíme do biela.
- 3
Pridáme paradajky z konzervy, ktoré rozmačkáme a necháme bublať. Po 10 minútach ochutnáme a keď sú paradajky príliš kyslé pridáme lyžicu cukru. Následne pridáme kyslú smotanu a za občasného miešania necháme variť ďalších 10 minút. Môžeme tiež pridať bazalku, príp. oregano podľa chuti (nemusí byť). Môžeme podávať. Prajem dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu