Foto: kukulienka71
Mala som mrazenú husaciu pečeň a dávno boli špagety...
4
porcie
porcie
7 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Husaciu pečeň umyjeme a nakrájame na dlhšie rezančeky.
-
2
Očistenú cibuľu nakrájame na drobno a spolu s na kocky nakrájanou slaninou opečieme na bravčovej masti do zlata.
-
3
Pridáme pečeň a spolu ešte opekáme.
-
4
Pridáme estragón,majoránku,mletú červenú papriku a soľ,dobre premiešame,podlejeme trochou vody,privedieme do varu a za pár minút udusíme do mäkka.
-
5
Servírujeme s uvarenými špagetami,alebo zemiakmi,či ryžou.Hodí sa aj knedľa.My sme mali dávno cestoviny,tak som dala tie:-)
Diskusia k receptu