Souvlaki z bravčového mäsa
František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 18. augusta 2014
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 18. augusta 2014

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme, pridáme olivový olej, citrónovú šťavu a oregano. Necháme odležať.
- 2
Nakrájame cibuľu, papriku a striedavo napichujeme na špajdle.
- 3
Na rozohriatu panvicu dáme olej a pripravené špízy opekáme z každej strany 3 – 4 minúty. Necháme odležať a podávame s tzatziky, so zeleninovým šalátom a s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu