Šošovicový šalát s tuniakom a avokádom
František Mátéffy
šéfkuchár reštaurácie Koliba, Hotel & Spa Resort Kaskady****, Sliač-Sielnica, 25. marca 2019
šéfkuchár reštaurácie Koliba, Hotel & Spa Resort Kaskady****, Sliač-Sielnica, 25. marca 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vopred namočenú šošovicu uvaríme do chrumkava (nerozvaríme ju), scedíme. Dužinu avokáda nakrájame na drobné kocky, cibuľu nakrájame nadrobno.
- 2
Vychladnutú šošovicu, cibuľu, avokádo, olivový olej, citrónovú šťavu, koreninie, soľ a nakrájaný kôpor spolu jemne premiešame.
- 3
Podávame na studeno, navrch šalátu položíme tuniaka, dozdobíme plátkami avokáda. Hotový šalát môžeme ešte pokvapkať citrónovou šťavou a olivovým olejom.
Tiež Šošovicový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu