Foto: dandy51
Tento recept vymyslela moja dcéra a veľmi nám chutil.Sójové rezne sa pre nevegetariánov dajú nahradiť aj mäsom.
4
porcie
porcie
20 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Plátky si uvaríme v slanej vode.Necháme vychladnúť a vytlačíme z nich zvyšnú vodu.
- 2
Z ingrediencií (okrem cibule) zmiešame marinádu.Ak sa jej nám bude zdať málo (Máme viac sój.plátkov,chceme viac marinády) urobíme radšej dvojitú dávku.Plátky namočíme do marinády a necháme pár hodín odstáť.
- 3
Spodok zapekacej misy vymastíme maslom,vylejeme polku marinády a poukladáme sój.plátky.Na plátky poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu a zalejeme zvyškom marinády.Po zapečení posypeme strúhaným syrom.Podávame s varenými zemiakmi a kapustovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu