Sójové rezne na smotane
	        Autor receptu: dandy51
	         
	        
	        Tento recept vymyslela moja dcéra a veľmi nám chutil.Sójové rezne sa pre nevegetariánov dajú nahradiť aj mäsom.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút  na 220 °C  | 
Postup
- Plátky si uvaríme v slanej vode.Necháme vychladnúť a vytlačíme z nich zvyšnú vodu.
 - Z ingrediencií  (okrem cibule) zmiešame marinádu.Ak sa jej nám bude zdať málo (Máme viac  sój.plátkov,chceme viac marinády) urobíme  radšej dvojitú dávku.Plátky namočíme do marinády a necháme pár hodín odstáť.
 - Spodok zapekacej misy vymastíme maslom,vylejeme polku marinády a poukladáme sój.plátky.Na plátky poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu a zalejeme zvyškom marinády.Po zapečení posypeme strúhaným syrom.Podávame s varenými zemiakmi a kapustovým šalátom.