Foto: asined
Keďže som všade nachádzala recepty so špenátom ako cestoviny a rizoto, tak som si vymyslela toto jedlo. Jem to s celozrným pečivom hlavne preto, Zobraziť celý popisKeďže som všade nachádzala recepty so špenátom ako cestoviny a rizoto, tak som si vymyslela toto jedlo. Jem to s celozrným pečivom hlavne preto, že cestovín a ryže som už prejedená.
Postup
-
1
Podľa návodu na obale si pripravíme sójové kocky. V druhom hrnci na masle pomaly roztápame špenátový pretlak (ten sa bude na malom ohni robiť cca kým nedokončíme ostatné veci). Nezabudnite občas premiešať.
- 2
Na panvici si speníme cibuľku, keď bude urobená do sklovita pridáme šampiňóny (kto chce môže aj čerstvé huby) a necháme chvíľku dusiť. Pridáme soľ, korenie a rascu a rovnako tieto koreniny spolu s cesnakom pridáme k špenátu.
- 3
K okoreneným šampiňónom pridáme sójové kocky, premiešame a necháme chvíľku spolu dusiť. Keď sa nám zo špenátu odparí časť vody pridáme ho k sóji a spolu necháme variť cca 5 min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vyzerá to dobre, ja robím zas takto, ked chceš vyskúšaj, tiež to oveľa lepšie chutí ako vyzerá.:-)