Foto: piglin
Mám rada sójové mäso, dokonca ju varím aj svokrovi, ktorý sa stále dušoval, že on by sóju do úst nikdy nedal:) Dnes som uvarila Zobraziť celý popisMám rada sójové mäso, dokonca ju varím aj svokrovi, ktorý sa stále dušoval, že on by sóju do úst nikdy nedal:) Dnes som uvarila na obed sóju tiež. Skúste to aj vy:)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sójové rezance uvaríme v 1 l vody, do ktorej pridáme 1 PL sójovej omáčky a 1 PL solčanky (zeleninová soľ bez glutamánu). Varíme 5 minút bez pokrievky. Rezance scedíme. Na oleji opražíme cibuľku pokrájanú na veľké kocky. Pridáme sójové rezance a pražíme na veľkom ohni asi minútu.
-
2
Pridáme mrazenú zeleninu (ja som použila zeleninovú zmes na čínu z reťazca so žlto - modrým logom:))
-
3
2 dl vody zmiešame so 4 PL sójovej omáčky a 1 KL hnedého cukru, pridáme 1 KL škrobu. Takto vzniknutú zálievku nalejeme na opraženú zeleninovo - sójovú zmes a krátko povaríme.
-
4
...servírujeme s ryžou.
Diskusia k receptu