Foto: cenculka30
Zdroj: internet
12
porcií
porcií
70 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
BeBe keksy, arašidy a tmavú čokoládu zomelieme a zmiešame to s rozpusteným maslo. Do tortovej formy (24 cm) vystlanej papierom na pečenie roztlačíme vzniknutú hmotu. Dáme odpočívať do chladničky asi na hodinku. Zatiaľ si pripravíme plnku.
- 2
Smotanový syr, vajcia, žĺtka, cukor, kyslú smotanu a arašidové maslo dobre vymiešame. Nalejeme na vychladenú hmotu a dáme piecť na 170 °C 60 minút.
- 3
Po hodine pečenia dáme polevu. Kúsky čokolády, kyslú smotanu, a cukor dáme do hrnca a varíme na miernom ohni, kým sa čokoláda nerozpustí a zmes je hladká. Túto polevu vylejeme na tortu a pečieme ďalších 10 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dakujem za ispiraciu