Zdroj: internet
porcií
na 170 °C
Suroviny
200 g |
|
50 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
PLNKA: | |
500 g |
|
3 ks |
|
3 ks |
|
200 g |
|
125 ml |
|
250 g |
|
POLEVA: | |
250 g |
|
100 g |
|
30 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
BeBe keksy, arašidy a tmavú čokoládu zomelieme a zmiešame to s rozpusteným maslo. Do tortovej formy (24 cm) vystlanej papierom na pečenie roztlačíme vzniknutú hmotu. Dáme odpočívať do chladničky asi na hodinku. Zatiaľ si pripravíme plnku.
- 2
Smotanový syr, vajcia, žĺtka, cukor, kyslú smotanu a arašidové maslo dobre vymiešame. Nalejeme na vychladenú hmotu a dáme piecť na 170 °C 60 minút.
- 3
Po hodine pečenia dáme polevu. Kúsky čokolády, kyslú smotanu, a cukor dáme do hrnca a varíme na miernom ohni, kým sa čokoláda nerozpustí a zmes je hladká. Túto polevu vylejeme na tortu a pečieme ďalších 10 minút.
Ďalšie recepty:
- 2
dakujem za ispiraciu