Túto pomazánku som našla na internete a videla som,že si ju každý vychvaľuje.Tak som ju vyskúšala ja a musím povedať,že je naozaj výýýborná :) Zobraziť celý popisTúto pomazánku som našla na internete a videla som,že si ju každý vychvaľuje.Tak som ju vyskúšala ja a musím povedať,že je naozaj výýýborná :) Určite ju vyskúšajte.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nachystáme si suroviny.
- 2
Všetky suroviny zmiešame. Biely jogurt (3x 375g ) , smotanu na šľahanie a soľ podľa chuti. Môžete pridať to čo máte radi,napríklad cesnak alebo pažítku.
- 3
Nachystáme si misu,na ktorú si položíme sitko...musí mať maličké dierky :)
- 4
Na sitko si položíme nejakú tenkú utierku a vylejeme na ňu našu pripravenú zmes.
- 5
Potom dáme do chladničky na 24 hodín...ja som však nevydržala a vytiahla som pomazánku o 3 hodiny skôr ale aj tak je výborná :P
- 6
Po 24. hodinách pomazánku buď vyklopíme,alebo len premiestnime do menšej dózičky. Ja som zvolila možnosť b :)
- 7
Ja som si túto pomazánku namazala na buchtu a nastrúhala na ňu syr.Je super hustá..Odporúčam vyskúšať :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu