Smotanová nátierka

Autor receptu: zuzana105

Túto pomazánku som našla na internete a videla som,že si ju každý vychvaľuje.Tak som ju vyskúšala ja a musím povedať,že je naozaj výýýborná :) Určite ju vyskúšajte.

10
porcií
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Nachystáme si suroviny.
  2. Všetky suroviny zmiešame. Biely jogurt (3x 375g ) , smotanu na šľahanie a soľ podľa chuti. Môžete pridať to čo máte radi,napríklad cesnak alebo pažítku.
  3. Nachystáme si misu,na ktorú si položíme sitko...musí mať maličké dierky :)
  4. Na sitko si položíme nejakú tenkú utierku a vylejeme na ňu našu pripravenú zmes.
  5. Potom dáme do chladničky na 24 hodín...ja som však nevydržala a vytiahla som pomazánku o 3 hodiny skôr ale aj tak je výborná :P
  6. Po 24. hodinách pomazánku buď vyklopíme,alebo len premiestnime do menšej dózičky. Ja som zvolila možnosť b :)
  7. Ja som si túto pomazánku namazala na buchtu a nastrúhala na ňu syr.Je super hustá..Odporúčam vyskúšať :)