Smoothie z lesného ovocia

jenni - fotkajenni, 17. apríla 2014
Smoothie z lesného ovocia
Foto: jenni
1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

podľa chuti
1 ks
2 ks
1 ČL




Postup

  1. 1

    Je to jednoduché. Stačí len odšťaviť pomaranče, banán ošúpať, nakrájať a šupnúť s lesným ovocím a šťavou z pomarančov do mixéru, chvíľku pomixovať, pridať konopný proteín a poriadne premiešať a už si len užívať tú chuť prichádzajúceho leta.

Diskusia k receptu

kukulienka71
nejak mi tá kombinácia ovocia nepasuje.Sladké sa má so sladkým a kyslé s kyslým ovocím,tak viem.A prečo si tam nešupla pomaranč s dužinou?Má to nejaký význam?
jenni
ak to vám nepasuje lebo sa držíte nejakých predpísaných kombinácii (sladké nie s kyslým, kyslé + kyslé, melón samostatne), to ešte neznamená, že to nepasovalo mne :) spravila som si kombináciu podľa seba, zo surovín, ktoré boli doma a potrebovala som ich spotrebovať, mne to chutilo, pomarančová šťava mi to preriedila, áno pre mňa to malo význam a to je pre mňa podstatné
kukulienka71
@jenni ,som si vedomá,že tebe to zrejme pasovalo,chutilo. Tón tvojej odpovede nepočujem,takže len dúfam že som sa ťa nedotkla...na zriedenie používam vodu.Pekný večer!
jenni
no ja som použila už aj rastlinné mlieko, vodu, teraz šťavu, lebo som mala prezreté pomaranče a boli dosť sladké a nemám ich veľmi v obľube jesť v celku, tak som ich radšej odšťavila do smoothie @kukulienka71
tete2001
Ahoj @jenni chcela som sa len opýtať či tam musí ísť ten konopný proteín?
Vopred ĎAKUJEM za odpoveď. :P
jenni
@tete2001 prepáč za neskorú odpoveď, dlho som tu nebola, nie je vôbec nutné, aby tam konopný proteín bol :)
andul
Vyzerá to super @jenni :) chcem sa spýtať, kde zoženiem konopny proteín a ake su jeho pozitíva?
fanjela
a kde kúpim proein konopný alebo iný, aký ešte je?