Slivkové čatní
Slivkové čatní

Slivkový kečup k mäsu a syru fotorecept

Ľubomír Galbavý
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 4. októbra 2019
Slivkový kečup k mäsu a syru (fotorecept)
Foto: Pravda - Robert Hüttner
35 minút
príprava

Suroviny

500 g čerstvé
30 ml
30 g
1 strúčik
štipka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Slivky odkôstkujeme, nakrájame na kúsky a zalejeme 100 ml vody a jablčným octom.

    Slivkový kečup k mäsu a syru (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Potom pridáme cukor, korenie a prelisovaný cesnak, varíme asi 20 minút a rozmixujeme. Ešte horúce dáme do pohárov a necháme vychladnúť hore dnom.

    Slivkový kečup k mäsu a syru (fotorecept) - obrázok 2

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Význam slova kečup =hustá rajčinová šťava prichutená rozlič. korením;

Takže Váš slivkový rozvar by som kečupom nenazvala...hoci ako príloha môže byť fajn:-)


Pridaj komentár k receptu: