Slivkový kečup k mäsu a syru fotorecept
Ľubomír Galbavý
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 4. októbra 2019
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 4. októbra 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
35 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Slivky odkôstkujeme, nakrájame na kúsky a zalejeme 100 ml vody a jablčným octom.
-
2
Potom pridáme cukor, korenie a prelisovaný cesnak, varíme asi 20 minút a rozmixujeme. Ešte horúce dáme do pohárov a necháme vychladnúť hore dnom.
Takže Váš slivkový rozvar by som kečupom nenazvala...hoci ako príloha môže byť fajn:-)
Tak nejak. Ale inak dobre.