Slávky na bielom víne

Martin Svoboda
šéfkuchár hotela Impozant vo Valčianskej doline, 16. apríla 2010 13:04
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Slávky na bielom víneFoto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Do rozohriateho oleja vložíme cibuľu nakrájanú na pásiky, premyté slávky podlejeme vínom, pridáme pór nakrájaný na krúžky, paradajky nakrájané na kocky a podlejeme vodou.

  2. 2

    Dochutíme soľou, mletým čiernym korením. Môžeme podávať s nasucho opečeným toastom.

  3. 3

    NÁŠ TIP: Pri príprave mušieľ je dôležitá zásada - varte len uzavreté, otvorené ihneď vyhoďte a po uvarení zase konzumujte len tie otvorené. Dbajte na to, aby ste mušle kupovali čerstvé.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist