Slávky na bielom víne
Martin Svoboda
šéfkuchár hotela Impozant vo Valčianskej doline, 16. apríla 2010
šéfkuchár hotela Impozant vo Valčianskej doline, 16. apríla 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Do rozohriateho oleja vložíme cibuľu nakrájanú na pásiky, premyté slávky podlejeme vínom, pridáme pór nakrájaný na krúžky, paradajky nakrájané na kocky a podlejeme vodou.
- 2
Dochutíme soľou, mletým čiernym korením. Môžeme podávať s nasucho opečeným toastom.
- 3
NÁŠ TIP: Pri príprave mušieľ je dôležitá zásada - varte len uzavreté, otvorené ihneď vyhoďte a po uvarení zase konzumujte len tie otvorené. Dbajte na to, aby ste mušle kupovali čerstvé.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu